Kontrola Kvality
CERTIFIKOVANÉ METÓDY KONTROLY
Výrobný závod používa akreditované kontrolné metódy v súlade s nariadeniami EÚ a certifikované IOOC (Medzinárodná rada pre olivový olej) za účelom certifikácie kvality výrobkov. Výrobný závod spolupracuje s dôveryhodnými a akreditovanými laboratóriami tretích strán.
Použité metódy sú
- Chemický rozbor
- Senzorická analýza
- CSGS analýza
TESTY KVALITY
SKLADOVACIE PRIESTORY
Olivový olej sa skladuje v špeciálne chránenom prostredí s nádobami z nehrdzavejúcej ocele vhodnými na oleje a tuky, vďaka čomu je olivový olej bezpečný a bez akýchkoľvek kontaminácií. Optimálne skladovacie podmienky udržujú olivový olej stabilný z hľadiska teploty a izolácie, aby sa zachovali jeho pôvodné zdravotné, organoleptické, fyzikálne a chemické vlastnosti.