Kontrola Kvality

CERTIFIKOVANÉ METÓDY KONTROLY

Výrobný závod používa akreditované kontrolné metódy v súlade s nariadeniami EÚ a certifikované IOOC (Medzinárodná rada pre olivový olej) za účelom certifikácie kvality výrobkov. Výrobný závod spolupracuje s dôveryhodnými a akreditovanými laboratóriami tretích strán.

Použité metódy sú

- Chemický rozbor

- Senzorická analýza

- CSGS analýza

TESTY KVALITY

• Kyslosť • Peroxidy • Ultrafialová spektrofotometria • Mastné kyseliny • Sterolová frakcia • Obsah vosku • Triglyceridy (ECN42) • Alkylestery • Pyrofeofytíny • Diglyceridy • Pesticídy • Plastifikátory • Polycyklické aromatické uhľovodíky
 
Fresh Fruits Email Header (11)

SKLADOVACIE PRIESTORY

Olivový olej sa skladuje v špeciálne chránenom prostredí s nádobami z nehrdzavejúcej ocele vhodnými na oleje a tuky, vďaka čomu je olivový olej bezpečný a bez akýchkoľvek kontaminácií. Optimálne skladovacie podmienky udržujú olivový olej stabilný z hľadiska teploty a izolácie, aby sa zachovali jeho pôvodné zdravotné, organoleptické, fyzikálne a chemické vlastnosti.

Fresh Fruits Email Header (12)